PRODUKTNYHET: Lee Filters glasfilterserie ProGlass IRND lovar "anmärkningsvärd" neutralitet

PRODUKTNYHET: Lee Filters glasfilterserie ProGlass IRND lovar "anmärkningsvärd" neutralitet

Nära på ingen färgskiftning och exakta stoppvärden. 

Ursprungligen utformat för filmindustrin, har cine-versionen av neutraldensitetsfiltren från Lee snabbt antagits för användning till stora filmer och tv-dramer. Och genom den nya serien ProGlass IRND hävdar man sig sätta lite av en ny standard. 

Vad som ligger till grund för dess "anmärkningsvärda" neutralitet, med nära på ingen färgskiftning och exakta stoppvärden, är enligt tillverkaren att de blockerar både infraröda och ultravioletta föroreningar. Resultatet är riktigt vackert! För mer info, se klippet med Mark Bauer!

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: LEE FILTERS, WWW.LEEFILTERS.COM

BRANSCHNYHET: Grass Valley utser ny President

BRANSCHNYHET: Grass Valley utser ny President

PRODUKTNYHET: DJI presenterar handhållen gimbal

PRODUKTNYHET: DJI presenterar handhållen gimbal