PRODUKTNYHET: Cartoni inför nytt stativsystem

PRODUKTNYHET: Cartoni inför nytt stativsystem

Lovar exceptionellt enkel uppställning och nedtagning. 

Cartoni Smart Lock Spreader

Viktigt att nämna är att man i och med släppet av SDS (Smart Deployment Series) inte lanserar en specifik produkt, utan ett nytt designkoncept från Cartoni. Utöver att man här lovar stabilitet, säger tillverkaren att det som är särskilt utmärkande för SDS-konceptet är dess enkla och snabba uppställning och nedtagning. Och vad som är hjärtat i mekaniken är en Smart Lock Spreader.

Målet att kameraoperatören skall kunna avsluta en session lika lätt som att fälla upp och ned en tältstol verkar man ha lyckats med, för här går det minsann undan. Modeller som är bestyckade med tekniken är bland andra Focus 8, 12, 18 och 22. 

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: CARTONI, WWW.CARTONI.COM

PRODUKTNYHET: Blueshapes nya PWS-Rugged – batteriladdare och väska i ett

PRODUKTNYHET: Blueshapes nya PWS-Rugged – batteriladdare och väska i ett

REPORTAGE: Monitor besöker MinaLima – designbyrån bakom rekvisita och grafik till Harry Potter-filmerna

REPORTAGE: Monitor besöker MinaLima – designbyrån bakom rekvisita och grafik till Harry Potter-filmerna