PRODUKTNYHET: DJI presenterar handhållen gimbal

PRODUKTNYHET: DJI presenterar handhållen gimbal

Treaxlad och designad för DSLR och spegellösa kameror. 

Det råder ingen brist på prylar av detta slag i dag, kan man lugnt konstatera. Men vad DJI har tagit fram är en nedskalad och hyfsat väldesignad sådan. Sitter man på DSLR eller spegellösa maskiner, eller kanske en av bägge, kan man nyttja samtliga av de lägen som Ronin-S erbjuder. 

Hur mycket den klarar av att bära exemplifieras med en lista som räknar upp Panasonic GH5, Sony A7R Mark III och Canon 5D Mark IV. För att maximera upplevelsen, bör man även ladda ned DJI:s tillhörande app för att exempelvis ställa in panoramavy eller att tracka rörande objekt. 

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: DJI, WWW.DJI.COM

PRODUKTNYHET: Lee Filters glasfilterserie ProGlass IRND lovar "anmärkningsvärd" neutralitet

PRODUKTNYHET: Lee Filters glasfilterserie ProGlass IRND lovar "anmärkningsvärd" neutralitet

PRODUKTNYHET: Blueshapes nya PWS-Rugged – batteriladdare och väska i ett

PRODUKTNYHET: Blueshapes nya PWS-Rugged – batteriladdare och väska i ett