BRANSCHNYHET: Grass Valley utser ny President

BRANSCHNYHET: Grass Valley utser ny President

Marco Lopez avgång öppnar dörren för Timothy Shoulders. 

Den Kalifornienbaserade tillverkaren av hård- och mjukvara för broadcastbranschen presenterar nytt ledarskap i form av Timothy Shoulders, som tar över rollen som företagets president efter att Marco Lopez lämnat verksamheten för nya utmaningar. Då Shoulders tidigare arbetat Vice President och General Manager på moderbolaget Belden, som förvärvade Grass Valley 2014, är han redan bekant för Grass Valley-personalen.

– Timothy har med stor framgång drivit Beldens broadcast- och AV-verksamhet och vår Industrial Cable-sektion de senaste åren, berättar Roel Vestjens, Beldens President inom området Industrial Solutions & Broadcast IT. Detta gör honom till rätt person att leda Grass Valley in i framtiden.

BRANSCHNYHET: Jacques Rivals är Globecasts nya Chief Quality and Change Officer

BRANSCHNYHET: Jacques Rivals är Globecasts nya Chief Quality and Change Officer

PRODUKTNYHET: Lee Filters glasfilterserie ProGlass IRND lovar "anmärkningsvärd" neutralitet

PRODUKTNYHET: Lee Filters glasfilterserie ProGlass IRND lovar "anmärkningsvärd" neutralitet