BRANSCHNYHET: Jacques Rivals är Globecasts nya Chief Quality and Change Officer

BRANSCHNYHET: Jacques Rivals är Globecasts nya Chief Quality and Change Officer

Flyttar ned från moderbolaget Orange Group. 

Efter över 30 år på Globecasts moderbolag Orange Group, där han bland annat haft försäljningsansvaret för de europeiska dotterbolagen, är det nu dags för Rivals att anta nya utmaningar. På Globecast kommer han bära titeln Chief Quality and Change Officer, vilket här innebär att han dels har ett tungt ansvar inom området kvalitetssäkring på managementnivå, men också ett stort kundrelationsfokus. Härifrån, närmare bestämt i Paris, sker arbetet tätt tillsammans med Globecasts marknads- och försäljningsteam.

– Jacques har en enorm erfarenhet inom utveckling och leverans av program inriktade på kundupplevelser, säger Globecasts CEO Philippe Bernard som sedan spår att Rivals kommer åstadkomma stora saker is in nya roll.

BRANSCHNYHET: Margie Kirby lämnar Renkus-Heinz för Allied Professional Technologies

BRANSCHNYHET: Margie Kirby lämnar Renkus-Heinz för Allied Professional Technologies

BRANSCHNYHET: Grass Valley utser ny President

BRANSCHNYHET: Grass Valley utser ny President