BRANSCHNYHET: Focus Nordic blir distributör för Saramonics ljudutrustning

BRANSCHNYHET: Focus Nordic blir distributör för Saramonics ljudutrustning

Mikrofoner, portabla inspelningsapparater, adaptrar och andra slags ljudtillbehör för videoproduktion är huvudprodukter för Saramonic. Ett förhållandevis nytt märke,som på kort tid har blivit välkänt för en kombination av hög kvalitet och överkomliga priser, skriver Focus Nordic.

FRÅN FOCUS NORDIC

Focus Nordic har det stora nöjet att meddela att vi valts ut som distributör för Saramonics ljudutrustning i samtliga länder där vi har verksamhet; Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Estland, Lettland, Litauen och Polen.

Saramonic har specialiserat sig på att ta fram högkvalitativ ljudutrustning för både yrkesanvändare och konsumenter, bland vilka man har etablerat ett grundmurat rykte som en tillverkare av innovativa och samtidigt mycket prisvärda produkter. Företagets utbud omfattar bland annat en uppsjö av audioadaptrar för DSLR- och videokameror, samt specialbyggda mikrofoner för användning tillsammans med mobiltelefoner, surfplattor och actionkameror, såsom GoPro.

Vi är mitt i en renässans av innehållsskapande och berättande, där nästan alla har tillgång till verktyg för att producera bilder och videofilmer. När människor utvecklar sin kompetens behöver de högre kvalitet och mer mångsidiga och specialiserade verktyg för att fullfölja sin passion. Att lägga till ljudutrustning till vårt breda sortiment av produkter för videofilmare, innehållsskapare och fotografer är ganska självklart för oss, då vi strävar efter att alltid hålla jämna steg med de ständigt ökande behoven hos våra slutanvändare. Våra kunder vill ha möjlighet att leverera bästa möjliga ljudkvalitet och då är Saramonic en logisk partner. Vi är stolta och glada att kunna hjälpa dem att växa på våramarknader.
— Focus Nordic
EVENT: Benum arrangerar Allen & Heath-demodagar 9 och 10 oktober

EVENT: Benum arrangerar Allen & Heath-demodagar 9 och 10 oktober

EVENT: Danmon/Soundware arrangerar branschträff den 16 oktober i Kista

EVENT: Danmon/Soundware arrangerar branschträff den 16 oktober i Kista