PRODUKTNYHET: Sex nya ryggsäckar från Lowepro

PRODUKTNYHET: Sex nya ryggsäckar från Lowepro

Introducerar generation två av serierna ProTactic och Whistler, och de helt nya väskorna FreeLine och Powder.

ProTactic får bland annat en bättre och mer flexibel inredning samt ett avtagbart midjebälte med förvaringsfack, användbart som ett fristående tillbehörsbälte. Det här är modellen för dig som behöver en mycket tålig ryggsäck som kan anpassas till en växande eller föränderlig kamerautrustning.

ProTactic kommer i två storlekar, ProTactic BP 350 AW II och BP 450 AW II, och kompletteras dessutom av hela åtta nya ProTactic-tillbehör, bland annat vadderade objektivpåsar som kan fästas i bältet eller på de speciella monteringspunkter som finns runtomkring på ryggsäcken. 

BP 350 AW II lämpar sig bäst för 1-2 DSLR-kameror av standardstorlek (t.ex. Canon EOS 5D Mk IV, 6D Mk II, 7D Mk II, Nikon D810, D850 eller Nikon D500) med monterad 24-70mm f/2.8 normalzoom. Dessutom har den plats för en 13” laptop.

BP 450 AW II rymmer 1-2 stycken professionella DSLR-kameror med 70-200mm f/2.8 telezoom monterad, t.ex. Canon EOS 1Dx Mk II eller Nikon D5 alternativt kamerahus med vertikalgrepp. Här ryms också en 15” laptop i ett särskilt, vadderat fack.

Generation II blir det även för ryggsäckserien Whistler, som är särskilt lämplig för dig som fotograferar eller filmar mycket ute i skog och mark. Lowepro Whistler BP 350 AW II & 450AW II heter de nya modellerna och de har liknande kapacitet för förvaring av kamerautrustning som ProTactic-väskorna.

Lowepro Whistler BP 350 AW II

Lowepro Whistler BP 450 AW II

Den helt nya väskserien Lowepro FreeLine har tagits fram för användare som reser mycket och har behov av en smidig ryggsäck som fungerar lika väl för att bära en fotoutrustning som personlig utrustning. Till exempel kläder, mat eller saker man köper på sig under en dagsutflykt i en stad eller något annat resmål.

Lowepro Powder BP 500 AW är en annan ryggsäck som inleder en ny serie hos Lowepro. Som namnet antyder riktar den sig mot fotografer och filmare som är aktiva inom vintersporter och har skräddarsytts för att kunna bära skidor, snowboard och annan utrustning som kan behövas när man tampas med pudersnö eller is. 

Lowepro FreeLine BP 350 AW

Lowepro Powder BP 500 AW

PRIS: PROTACTIC BP 350 AW II: 2 699 KRONOR, PROTACTIC BP 450 AW II: 2 999 KRONOR, WHISTLER BP 350 AW II: 4 539 KRONOR, WHISTLER BP 450 AW II: 4 999 KRONOR, FREELINE BP 350 AW: 3 369 KRONOR, POWDER BP 500 AW: 4 400 KRONOR
TILLVERKARE: LOWEPRO,
WWW.LOWEPRO.COM

INTERVJU: Jean-Frédéric Axelsson

INTERVJU: Jean-Frédéric Axelsson

EVENT: Prolyte Campus hos Bellalite i Göteborg den 8 november

EVENT: Prolyte Campus hos Bellalite i Göteborg den 8 november