BRANSCHNYHET: Electro Waves Sverige anställer Country Manager

BRANSCHNYHET: Electro Waves Sverige anställer Country Manager

Uppgiften: Stärka Electro Waves tillväxt på den svenska marknaden, främst med inriktning på ökad medvetenhet om bland andra träningsplattformen EW Virtual.

Heidi Annell, Country Manager för Electro Waves Sverige.

Heidi Annell, Country Manager för Electro Waves Sverige.

Första oktober började Heidi Annell som Electro Waves Country Manager i Sverige. Hennes uppgift är att öka Electro Waves tillväxt på den svenska marknaden, främst med inriktning på ökad medvetenhet om träningsplattformen EW Virtual, Lightware AV-komponenter, digitala CTOUCH-skärmar samt Philips Entertainment-belysning.

Heidi är uppvuxen i Helsingfors men åkte vid 20 års ålder till Sverige för att studera svenska – och hon blev kvar. Sedan 30 år är Stockholm hennes hemstad och hon har arbetat i tio år på Singapores konsulat och handelskammare. Sedan följde 17 år inom Les Mills, den världsledande producenten av gruppträningsprogram. Under det senaste året har Heidi arbetat som Country Manager Finland för det polska företaget Perfect Gym, som har ett ERP-system för gym.

PRODUKTNYHET: Lightwares mångsidiga UBEX-system i produktion

PRODUKTNYHET: Lightwares mångsidiga UBEX-system i produktion

KURS: Sennberg håller slingkurs i Stockholm den 28/11 och 6/12

KURS: Sennberg håller slingkurs i Stockholm den 28/11 och 6/12