PRODUKTNYHET: NEC lanserar 75-tumsskärm för flera applikationer

PRODUKTNYHET: NEC lanserar 75-tumsskärm för flera applikationer

MultiSync P745Q passar både för utomhusbruk, i detaljhandeln och till mediaapplikationer.

Modul-displayen P745Q är det senaste tillskottet till NEC:s MultiSync P-serie och landar på 75 tum. Den sägs erbjuda “fin läsbarhet” även i ljusa miljöer, och har en anti-reflex-yta. Lämpliga applikationer som listas är digital signage, utomhusreklam, passagerarinformation på flygplatser och tågstationer, och till skyltning i detaljhandeln. Även media och postproduktion sägs vara passande, då den erbjuder “mycket exakt färgåtergivning” och “pålitlig dygnet runt-drift”.

Spectraview Engine, som banar väg för “god bildbehandlingsprestanda” finns med i bilden och tillgängliggör inställningar för ljusstyrka, färg, gamma och enhetlighet. Och vill man få en sömlös interaktion mellan källa och display finns plattformen Open Modular Intelligence med ombord.

För utomhusbruk av P754Q finns även ett IP56-klassat skal. Skalet finns tillgängligt både som fristående pelare och väggmonterat skåp och skyddar skärmen från vatten, stötar, damm och stöld, skriver man.

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: NEC,
SE.NEC.COM

ANNONS: “Har alltid varit väldigt nöjd med både Bose RoomMatch och ShowMatch”

ANNONS: “Har alltid varit väldigt nöjd med både Bose RoomMatch och ShowMatch”

PRODUKTNYHET: Lightwares mångsidiga UBEX-system i produktion

PRODUKTNYHET: Lightwares mångsidiga UBEX-system i produktion