BRANSCHNYHET: Crestron utser regional försäljningschef för Norden, Belgien, Nederländerna och Luxemburg

BRANSCHNYHET: Crestron utser regional försäljningschef för Norden, Belgien, Nederländerna och Luxemburg

Stein Ramsli anställs med omedelbar verkan.

Ramsli har varit med i AV-branschen i flera år, senast hos PI Interactive AS och Pexip, där den sista arbetagivaren gav honom ansvaret över Ryssland, Baltikum, Mellanöstern och Afrika, med flera. Nu är det den amerikanska AV-giganten Crestron som gäller, där han kommer ha ett ansvar över Norden och Benelux-länderna, med fokus på IoT.

— Jag är mycket exalterad över att träda in i IoT-världen, säger Ramsli. Att samtidigt arbeta tillsammans med Microsoft på marknaden för molnbaserad kollaboration är imponerande, och kommer driva på utvecklingen. Kort och gott känns det riktigt kul att ansluta till Crestrons EMEA-team och jag ser fram emot att leda säljteamen i Norden, Belgien, Nederländerna och Luxemburg.

— Vi är övertygade om att Stein kommer bidra med mycket gott till försäljningen i Norden och Benelux-länderna, i vilka vi har ett nätverk mycket engagerade leverantörer av Crestrons utrustning, kommenterar Robin van Meeuwen, Crestrons President och CEO.

TEST: Gitzo GHFG1 (Gimbalhuvud)

TEST: Gitzo GHFG1 (Gimbalhuvud)

REPORTAGE: På streamingbesök i Berwaldhallen

REPORTAGE: På streamingbesök i Berwaldhallen