PRODUKTNYHET: SSL lanserar ljudprocessorn Fusion – och introducerar första eq:n på 25 år

PRODUKTNYHET: SSL lanserar ljudprocessorn Fusion – och introducerar första eq:n på 25 år

Engelska Solid State Logic, SSL, är för gamla studiorävar kanske mest kända för sina stora mixerbord. Men de senaste åren har SSL breddat sin produktportfölj och i dag hittar du allt möjligt i sortimentet. Bland annat en ny processor som går under namnet Fusion.

SSL Fusion är en analog ljudprocessor, med fem olika verktyg att välja på, designad för dagens hyridstudior.

‘Vintage Drive’ ger möjlighet att överbelasta en analog krets, från subtil mättnad till full distorsion. ‘The Violet EQ’ är inte bara en tvåbands eq med minimal fasförskjutning, det är SSL:s första eq på 25 år. ‘HF Compressor’ är en kompressor utvecklad för att hantera höga frekvenser. ‘Stereo Image’ är en M/S sterebreddare, och sist ut är ‘Transformer’, som ger dig möjlighet att koppla in en specialdesignad transformator i ljudkedjan.

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: SOLID STATE LOGIC,
WWW.SOLIDSTATELOGIC.COM

PRODUKTNYHET: ADAM Audio gör lurdebut med Studio Pro SP-5

PRODUKTNYHET: ADAM Audio gör lurdebut med Studio Pro SP-5

INTERVJU: Jean-Frédéric Axelsson

INTERVJU: Jean-Frédéric Axelsson