BRANSCHNYHET: Adapt förstärker på personalsidan

BRANSCHNYHET: Adapt förstärker på personalsidan

Anställer Stefan Måneskiöld till Event & Expo-avdelningen, och Niklas Ahlberg som Marketing Manager.

FRÅN ADAPT.SE

Stefan Måneskiöld

Nu förstärker vi med ytterligare en senior projektledare till vår Event & Expo avdelning. Stefan har under hela sin karriär varit aktiv inom eventbranschen med tyngdpunkt på teknisk projektledning av events. Efter att ha drivit eget produktionsbolag under att par år är vi mycket glada att ha med Stefan i Adapt-familjen. Stefan kommer att utgå ifrån vårt Stockholmskontor.

Niklas Ahlberg

Vår plan med att förbättra och förenkla våra digitala plattformar för våra kunder fortsätter. Vi är mycket glada över att välkomna Niklas Ahlberg till oss. Från och med 1:a oktober hittar du Niklas på vårt Göteborgskontor där han kommer ansvara för Adapts digitala närvaro och utveckling.

KURS: Sennberg håller slingkurs i Stockholm den 28/11 och 6/12

KURS: Sennberg håller slingkurs i Stockholm den 28/11 och 6/12

PRODUKTNYHET: Kundanpassad pekskärmslösning för videoväggar från Panasonic

PRODUKTNYHET: Kundanpassad pekskärmslösning för videoväggar från Panasonic