KURS: Sennberg håller slingkurs i Stockholm den 28/11 och 6/12

KURS: Sennberg håller slingkurs i Stockholm den 28/11 och 6/12

Praktiskt inriktad och vänder sig främst till installatörer.

FRÅN SENNBERG.SE

Tid och plats: Kursen om hörslingor hålls den 28 november och 6 december kl 8.30 och 17. 00 i Stockholm. OBS! Anmäl i formuläret nedan vilket av kursdatumen du vill gå. Vi återkommer med information om lokal – frukost, lunch och fika ingår. Varje kurstillfälle är begränsat till åtta deltagare. 

För vem? Kursen är praktiskt inriktad och vänder sig främst till installatörer. Efter genomförd kurs tilldelas ni ett intyg och är auktoriserade installatörer/konsulter och era kontaktuppgifter kommer att läggas upp på vår hemsida. Mer information om kursen kommer vid anmälan.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

BRANSCHNYHET: Electro Waves Sverige anställer Country Manager

BRANSCHNYHET: Electro Waves Sverige anställer Country Manager

BRANSCHNYHET: Adapt förstärker på personalsidan

BRANSCHNYHET: Adapt förstärker på personalsidan