PRODUKTNYHET: Kundanpassad pekskärmslösning för videoväggar från Panasonic

PRODUKTNYHET: Kundanpassad pekskärmslösning för videoväggar från Panasonic

Riktar sig till återförsäljare, museer och avancerade företag, skriver man i pressutskicket.

Lösningen är konstruerad med Panasonics 55-tumspaneler för att kunna erbjuda en “kostnadseffektiv” metod för skapandet av en interaktiv videovägg i valfri storlek. De vanligaste konfigurationerna är 2x2, 3x1, 3x2, 4x2 eller 4x3.

Panelerna finns i 700 cd/m2 (VF1-SST och LFV70-SST) eller 500 cd/m2 (LFV8-SST). Alla paneler är designade med en sömlös kant, vilket gör att videoväggarna saknar gränslinjer mellan skärmarna.

 ShadowSense-teknologin använder sensorer för att upptäcka ett objekts skugga och utarbeta dess exakta position. Den kan känna igen maximalt 20 olika simultana beröringspunkter för större videoväggar och tolv beröringspunkter i enkla konfigurationer, så som 2x1. Teknologin upptäcker och växlar automatiskt mellan olika inmatningsenheter, som till exempel en fingertopp, stylus-penna eller ett raderingsverktyg. Den kan också identifiera och ignorera oavsiktliga beröringar.

Samtliga paneler är anpassade för digital skyltning med ingångar automatiskt synkroniserade med HDMI-, DisplayPort-, Digital Link- och USB-anslutningar. Skärmarna kan monteras i både porträtts- och landskapsposition.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: PANASONIC BUSINESS,
BUSINESS.PANASONIC.SE

BRANSCHNYHET: Adapt förstärker på personalsidan

BRANSCHNYHET: Adapt förstärker på personalsidan

INTERVJU: Åke Larsson, Special-Elektronik

INTERVJU: Åke Larsson, Special-Elektronik