PRODUKTNYHET: Shure introducerar färska bodypacks till systemen PSM 900 och PSM 1000

PRODUKTNYHET: Shure introducerar färska bodypacks till systemen PSM 900 och PSM 1000

P9RA+ och P10R+ är två lågprofils- tillika dubbelantenns-mottagare med hög RF-känslighet för bland annat live- och broadcastbruk och kommer med såväl nyutvecklad teknik, som kompatibilitet med tidigare modeller.

Medan den förstnämnda mottagaren lovar förbättrad ljudkvalitet och RF-signalstyrka, har P10R+ funktioner så som full-bandbredds RF-skanning, front-end RF-filtrering och automatisk RF gain-kontroll. Den har även en mer robust och pålitlig RF-signal i närheten av digitala sändare. Vill man slå samman P9RA+ med sändarna P9T, P10T och Shures SE-lurar, är det fullt möjligt.

Bägge använder sig av ett analogt och digitalt hybridsystem för att förbättra headroom, stereoseparation och ljudkvalitet, integrerad FPGA-krets och DSP-teknik, samt möjligheten att reproducera ljudsignaturen hos mottagarna P9RA och P10R. Sändarna förblir oförändrade.

LEVERANS: SLUTET PÅ DECEMBER/BÖRJAN PÅ JANUARI 2019
PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: SHURE,
WWW.SHURE.COM

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik distribuerar Lode Audio på den svenska marknaden

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik distribuerar Lode Audio på den svenska marknaden

PRODUKTNYHET: Adamson Systems nya line array-högtalare en kompakt, lätt och kraftfull historia

PRODUKTNYHET: Adamson Systems nya line array-högtalare en kompakt, lätt och kraftfull historia