BRANSCHNYHET: Special-Elektronik distribuerar Lode Audio på den svenska marknaden

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik distribuerar Lode Audio på den svenska marknaden

Erbjuder nu “förstklassiga” streaminglösningar för musik till den svenska marknaden.

Det har länge saknats en musikserver med riktigt hög ljudkvalitet för hemmamarknaden, vilket är viktigt i multiruminstallationer, säger Special-Elektroniks-vd:n Åke Larsson.

drhlbpouzzznsrfbiyvyig.jpg

– Därför är det extra kul att vi nu får introducera Lode på marknaden som en viktig del i en multirumljudlösning, säger Special-Elektroniks VD Åke Larsson.

Lode Audio är ett brittiskt ljudföretag med en enkel vision – att skapa produkter som gör det möjligt för installatörer att tillhandahålla ljudlösningar av utlovad världsklass. Med Lodes musikservers kan du enligt pressutskicket enkelt spela upp musik via nätverket från exempelvis Spotify, Tidal eller TuneIn med “superbt ljud”.

– Vi är glada över ett distributionspartnerskap med Special-Elektronik för vårt utbud av musikstreaminglösningar. Deras tekniska kunskap och återförsäljarstöd är helt enkelt outstanding och vi har länge beundrat företagets affärsmodell, säger Alex Miller på Lode Audio.

Lodes produkter är konstruerade och byggda i Storbritannien och varje produktchassi är utformat från en enda bit aluminium för “perfekt värmefördelning”. Produkterna kan integreras i tredjepartsplattformar i allt från bostäder till komplexa kommersiella byggnader och används ofta i hotellrum och marina miljöer. Lode integreras enligt utsago enkelt mot Crestron som distribueras av Special-Elektronik.

PRODUKTNYHET: Intinor presenterar nyheter till sin Direkt-Router

PRODUKTNYHET: Intinor presenterar nyheter till sin Direkt-Router

PRODUKTNYHET: Shure introducerar färska bodypacks till systemen PSM 900 och PSM 1000

PRODUKTNYHET: Shure introducerar färska bodypacks till systemen PSM 900 och PSM 1000