PRODUKTNYHET: Atendi introducerar banbrytande kabel från TMB

PRODUKTNYHET: Atendi introducerar banbrytande kabel från TMB

Första Ethernet-kabeln att ge 100 % verifierbar prestanda på upp till 100 meter.

FRÅN ATENDI

Nu introducerar vi en CAT6-patchkabel med verifierad längd på upp till 100 meter. Vad vi vet är detta den enda kabeln som klarar detta. Naturligtvis kommer denna kabel från vår partner TMB, vilket innebär att det naturligtvis även är en ProPlex-kabel.

För applikationer inom entertainmentbranschen är ProPlex CAT6a Extended-kabel speciellt användbar för FOH. Här är standardlängden för ljud, belysning och video normalt 100 meter (i vissa fall 300 meter). Före introduktionen av denna kabel fanns inga bärbara, strängade CAT6a- eller CAT5e-kablar som gav 100 % verifierad prestanda.

ProPlex CAT6a Extended finns som antingen råkabel eller färdigmonterade patchkablar.

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: TMB,
WWW.TMB.COM

INTERVJU: Zion Merking

INTERVJU: Zion Merking

PRODUKTNYHET: Intinor presenterar nyheter till sin Direkt-Router

PRODUKTNYHET: Intinor presenterar nyheter till sin Direkt-Router