BRANSCHNYHET: Wireless Solution Sweden utser distributör i Brasilien

BRANSCHNYHET: Wireless Solution Sweden utser distributör i Brasilien

­­­­­­­­­­­­­­­- Brasilien är en marknad på frammarsch för ljus och trådlösa system i underhållningsbranschen.

WSS rapporterar närvaro på den sydamerikanska marknaden då man nu bockat av en distributionskanal i Brasilien. Det är nämligen det São Paolo-baserade och erfarna företaget Arte em Cena som kommer distribuera den svenska aktörens trådlösa DMX-teknologi i landet.

­­­­­­­­­­­­­­­– Brasilien är en marknad på frammarsch för ljus och trådlösa system i underhållningsbranschen.  Att få möjligheten att arbeta med ett företag som Arte em Cena, vars rykte är så gott, gör oss mycket glada, säger Wireless Solutions International Business Development Manager, David Ferraz.

BRANSCHNYHET: Net Insight utser Henrik Sund till vd

BRANSCHNYHET: Net Insight utser Henrik Sund till vd

INTERVJU: Zion Merking

INTERVJU: Zion Merking