BRANSCHNYHET: BTI Studios förvärvar Creative Sounds

BRANSCHNYHET: BTI Studios förvärvar Creative Sounds

Efter ett decennium av samarbeten flätas verksamheterna nu samman.

Creative Sounds anses vara den största firman med fokus på dubbning till film- och tv i Nederländerna, och har nu förvärvats av dess svenska motsvarighet, dubbnings- och undertextföretaget BTI Studios. Parterna är inga främlingar för varandra, utan har samarbetat tätt under det senaste decenniet, vilket för BTI-grundaren Björn Lifvergren är en trygghet.

- Vi är väldigt nöjda över att kunna gå ut med det här förvärvet, säger Björn. Då vi har verkat nära inpå varandra är vi redan övertygade om att deras kundservice och arbete håller högsta möjliga nivå.

BRANSCHNYHET: Bublar Group och Vobling bildar största AR/VR-bolaget i Norden

BRANSCHNYHET: Bublar Group och Vobling bildar största AR/VR-bolaget i Norden

BRANSCHNYHET: Net Insight utser Henrik Sund till vd

BRANSCHNYHET: Net Insight utser Henrik Sund till vd