BRANSCHNYHET: Sahar Kupersmidt utsedd till NENT:s SVP & Head of Nordic DTH TV

BRANSCHNYHET: Sahar Kupersmidt utsedd till NENT:s SVP & Head of Nordic DTH TV

Ansvarsområdet att utveckla verksamheten täcker in stora delar av Norden.

Sahar kommer att leda NENT Groups utveckling av Viasats operatörsverksamhet inom satellit med erbjudandet av betal-tv-tjänster till kunder i Danmark, Finland, Norge och Sverige. De lokala organisationerna är fortsatt ansvariga för respektive lands försäljning och marknadsföring, distributionsavtal med lokala partners, samt för Viasats bredbandserbjudande (Sverige).

- Varje dag når vi på NENT Group miljontals kunder genom våra streaming- och broadcastingtjänster. Viasat är ett av de starkaste varumärkena i Norden inom underhållning och har en fantastisk potential. Sahars kompetens, kommersiella fokus och unika förmåga att inspirera är starka tillgångar när vi nu stärker upp vår organisation inom Viasat med centralt fokus i kombination med lokalt ansvar för försäljning och marknadsföring.

BRANSCHNYHET: Teracom Group AB säljer Teracom A/S i Danmark till Agilitas

BRANSCHNYHET: Teracom Group AB säljer Teracom A/S i Danmark till Agilitas

BRANSCHNYHET: Bublar Group och Vobling bildar största AR/VR-bolaget i Norden

BRANSCHNYHET: Bublar Group och Vobling bildar största AR/VR-bolaget i Norden