VIDEO: Se när Cinema5D:s Johnnie Behiri besöker Adobe

VIDEO: Se när Cinema5D:s Johnnie Behiri besöker Adobe

Utsökt bakom kulisserna-reportage hos det klassiska mjukvaruföretaget i San Jose, Santa Monica och San Francisco.

Johnnie Behiri är en av Cinema5D:s mest frekventa ansikten ute på mässor och hos företag. I det här videoreportaget spenderar han några dagar med Patrick Palmer, Principal Product Manager på företaget vars produkter han använt i åtskilliga år, Adobe, där han får träffa personligheter bakom verktygen och höra visioner och mycket mer.

Adobe is a well known company in our filming industry (and beyond). But for me personally, it was time to ask what lies behind just the name. So I’ve reached out with the request to visit some of their facilities in the US, intending to “create a face”, asking who this huge company actually is. As an avid Adobe Premiere user (Since version 4.0), I’ve always wanted to meet the people who are behind the development of this software, so I was truly happy to see Adobe responding favourably to my offer by inviting me to spend a few days with Patrick Palmer (Principal Product Manager) and some of his Adobe Premiere team members. 
— Johnnie Behiri, Cinema5D

Nedanför finner du filmen i sin helhet, och här hittar du Johnnies fullständiga artikelinlägg.

PRODUKTNYHET: Snabbjobbad podcast-station med rikt funktionsutbud

PRODUKTNYHET: Snabbjobbad podcast-station med rikt funktionsutbud

BRANSCHNYHET: Net Insight tilldelas ärofyllt teknikpris

BRANSCHNYHET: Net Insight tilldelas ärofyllt teknikpris