BRANSCHNYHET: Intinor anställer Ola Johansson som supportansvarig

BRANSCHNYHET: Intinor anställer Ola Johansson som supportansvarig

Kommer vidareutveckla Umeåföretagets support och även jobba med tester och utvärderingar.

Ola startade sin tv-karriär för drygt 26 år sedan med att bygga upp Umeås Lokala TV4-nyheter. Där har han bland annat jobbat som fotograf, ljudtekniker, bildproducent och sedan 2008 som teknikchef för TV4 Umeå. Sedan 2014 har Ola även ansvarat för flera stora system hos TV4 Nyheterna (Stockholm), bland annat för kameror, redigeringar, videohantering och schedulering.

– Vi vill välkomna Ola Johansson till oss på Intinor, Ola kliver in på tjänsten som "supportansvarig" där han ska vidareutveckla vår support och även jobba med tester och utvärderingar. Vi har alltid lagt väldigt stor vikt vid att jobba nära våra kunder, och vi är övertygade om att Ola kommer ta vår support till nästa nivå, både för våra svenska kunder men också för vårt starkt växande nätverk av internationella kunder och återförsäljare.

– Min långa och gedigna erfarenhet av video och ljud (och annan teknik) kommer att vara ett bra komplement hos Intinor, erfarenheten från hur användare vill att produkten förväntas fungera och att själv komma med idéer och funktioner. Känns jättekul att kunna få vara med och påverka och driva Intinor framåt, säger Ola.

BRANSCHNYHET: Årets Ljudinnovation går till Lexter Ljuddesign

BRANSCHNYHET: Årets Ljudinnovation går till Lexter Ljuddesign

PRODUKTNYHET: Ampetronics nya singleloop- och multiloopförstärkare – nu tillgängliga världen över

PRODUKTNYHET: Ampetronics nya singleloop- och multiloopförstärkare – nu tillgängliga världen över