BRANSCHNYHET: Årets Ljudinnovation går till Lexter Ljuddesign

BRANSCHNYHET: Årets Ljudinnovation går till Lexter Ljuddesign

Prisas för sin konceptuella ljuddesign och ljudmaskering på Swedbank.

PRESSMEDDELANDE

I många offentliga miljöer diskuterar kunder och personal privata ämnen samtidigt som andra människor i miljön kan höra allt som sägs. Swedbank vill därför att kunder och personal på deras bankkontor ska kunna prata öppet utan att andra personer som befinner sig i lokalen ska kunna uppfatta samtal och känslig information. 

För Swedbanks nya moderna kontorskoncept har Lexter Ljuddesign tagit fram konceptuell ljuddesign och specialdesignad ljudmaskering för väntytor och lounge. Riktad ljudteknik och specialproducerat ljudinnehåll ger effektiv ljudmaskering i öppna kontorslandskap, som gör att bankkunder kan ha förtroliga samtal kring privatekonomi med bankpersonalen utan att andra kunder hör, samtidigt som kontoret också berikas med en trivsam och varumärkesbyggande ljudupplevelse. Lösningen finns i dagsläget på ett 50-tal Swedbankkontor runt om i landet.

Stockholm Sound Awards delas ut i samband med den årliga ljudkonferensen Sound Stockholm och som en del av priset skänks 20 000kr till stiftelsen Musikbojen som ger stöd till barn och unga genom musikterapi. 

Även under 2017 års upplaga av Stockholm Sound Awards tilldelades Lexter Ljuddesign priset för Årets Ljudinnovation, då med projektet The Impossible Run.

EVENT: Tredje upplagan av Kortfilmsdagen i Halmstad

EVENT: Tredje upplagan av Kortfilmsdagen i Halmstad

BRANSCHNYHET: Intinor anställer Ola Johansson som supportansvarig

BRANSCHNYHET: Intinor anställer Ola Johansson som supportansvarig