PRODUKTNYHET: Kompakt lösning för foto- och videobelysning – ned till 10 meters vattendjup

PRODUKTNYHET: Kompakt lösning för foto- och videobelysning – ned till 10 meters vattendjup

Trots sin jackfickepassande storlek lovas Lume Cubes Air vara ett kraftpaket för fotografer och filmare.

Vi går raskt på specifikationerna: 4,1 x 4,1 x 2,9 centimeter, 400 lux (vid 1 meter och 60 graders belysningsvinkel), färgtemperatur som håller 5 600 K och ett CRI på plus/minus 90. Med i den kubformade har man packat två diffusorer (vit för neutral färg och orange för matchning av glödlampors färgtemperatur).

En eller flera enheter kan styras trådlöst över bluetooth via appen Lume-X, som erbjuder ett gränssnitt med funktioner i form av ljusstyrka, ljusläge och stroboskopfunktion. Fästmöjligheter inkluderar 1/4-tums stativgänga och en inbyggd magnet.

Air har ett inbyggt, laddbart batteri som lovar två och en halv timmes kontinuerlig belysning vid 50 procent styrka. Ansluter man till en powerbank via micro USB-kontakten håller den för längre tagningar.

PRIS: 849 KRONOR
TILLVERKARE: LUME CUBE,
WWW.LUMECUBE.COM

JOBB: Mediasäljare sökes till Hansen Förlag AB

JOBB: Mediasäljare sökes till Hansen Förlag AB

BRANSCHNYHET: Filminstitutets jämställdhetsrapport är här

BRANSCHNYHET: Filminstitutets jämställdhetsrapport är här