JOBB: Mediasäljare sökes till Hansen Förlag AB

JOBB: Mediasäljare sökes till Hansen Förlag AB

Spännande och varierande uppdrag där du arbetar med tidningarna Monitor och Musikermagasinet samt mässan Monitor Roadshow.

Verksamhetsbeskrivning

Hansen Förlag AB ger ut specialtidskrifter sedan 1978. Vi ger ut tidningen Musikermagasinet (i folkmun MM), Sveriges enda tidning som vänder sig till musikbranschen. Vi ger även ut tidningen Monitor som är Sveriges enda branschtidning som bevakar AV- och broadcast-branschen. Hansen Förlag AB arbetar även som mässarrangör i alla de nordiska länderna.

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en ansvarstagande säljare som kommer jobba med våra två tidningar och mässprojekt. Du kommer arbeta med både befintliga och nya kunder. Du kommer få god insikt i hur hela säljprocessen fungerar. I dina arbetsuppgifter ingår även resor. Dessa omfattar främst våra egna events inom Skandinavien men även som säljare på utomstående mässor och kundmöten.

Sammanfattning arbetsuppgifter

 • Annonsförsäljning både print och digitalt

 • Försäljning events/mässor

 • Resor events/mässor

 • Resultat/budget och kundansvar

Som ett litet tidningsförlag finns stora möjligheter till utveckling och vi ställer höga krav på att arbetsuppgifterna sköts korrekt. Som ett litet företag hjälps vi åt med arbetsuppgifterna och det är vanligt förekommande med varierande arbetsuppgifter. Vi söker ödmjuka säljare. Vi tror på en ödmjuk dialog med kunder och medarbetare.  

Våra ledord är "med hjärta och hjärna" och detta praktiserar vi i allt vi gör. När du kommer till Hansen Förlag AB ska du förvänta dig att bli behandlad med respekt.

Utbildning/erfarenhet

För att passa i jobbet krävs att du är social och har lätt för att skapa kontakter med nya människor. Vi söker dig som har en mogen kommunikationsstil och har god människokännedom. Tidigare säljerfarenhet är självklart starkt meriterande.

Önskade kvalifikationer

Tidigare erfarenhet från försäljning är ett plus, gärna med dokumenterat goda resultat. Vi ser att du har god kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt, på engelska och svenska. Vi ser gärna att du har jobbat med telefonen som verktyg i tidigare jobb.

Egenskaper

Positiv, utåtriktad och har lätt för att bemöta människor i affärsrelaterade situationer. Du är självgående och klarar av att hantera säljprocessen självständigt. Resultatinriktad, målmedveten och initiativtagande. Strukturerad, lojal och gärna van vid att jobba mot deadlines.

Vad vi erbjuder   

 • En positiv arbetsmiljö med duktiga och erfarna kollegor.

 • Stora utvecklingsmöjligheter som säljare med karriärmöjligheter för den framstående säljaren.

 • Genomgående upplärning inom försäljning, mötesbokning samt våra produkter och tjänster.

 • Ett självständigt arbete i en spännande företagsmiljö.

 • En attraktiv lönemodell med goda förtjänstmöjligheter genom såväl fast som rörlig lön.

Tidigare meriter inom försäljning, media och sociala medier är ett stort plus. Vill du arbeta i ett positivt och målinriktat företag med marknadsledande tidningar? Tveka då inte på att skicka in en ansökan så att du också kan få möjligheten att bli en del av vårt framgångsrika team! Vi kontaktar våra kandidater senast en vecka efter sista ansökningsdatum.

Lön

Fast + provision

Ingår också:

 • Pensionsavtal

 • Friskvårdsbidrag

 • Årlig Hälsokontroll

Ansökan

Skicka CV + personligt brev till bjorn@hansenforlag.se 

Arbetsgivare

Hansen Förlags i Gbg AB
Datavägen 6B
436 32, Askim
E-post: bjorn@hansenforlag.se
Telefon: 031-7756551

PRODUKTNYHET: Två storformatsskärmar i premiumklass från Panasonic

PRODUKTNYHET: Två storformatsskärmar i premiumklass från Panasonic

PRODUKTNYHET: Kompakt lösning för foto- och videobelysning – ned till 10 meters vattendjup

PRODUKTNYHET: Kompakt lösning för foto- och videobelysning – ned till 10 meters vattendjup