BRANSCHNYHET: Jon Petersson rekryteras till Viaplay

BRANSCHNYHET: Jon Petersson rekryteras till Viaplay

– Att lyckas locka över Jon med sin erfarenhet och kunskap inom dramaproduktion känns mycket bra.

Det råder storsatsning på dramaproduktioner hos Viaplay. Efter att ha lanserat 21 originalproduktioner på streamingtjänsten förstärker man nu innehållsavdelningen genom rekryteringen av Jon Petersson som Head of Scripted. Petersson har tidigare jobbat med exempelvis Gåsmamman, Irene Huss och Det som göms i snö.

– Att lyckas locka över Jon med sin erfarenhet och kunskap inom dramaproduktion känns mycket bra. Han har senast bevisat sin styrka med Det som göms i snö där Viaplay och Kanal 5 var samproducenter, säger Fredrik Ljungberg, programdirektör på Viaplay.

– Viaplay är den mest ambitiösa dramabeställaren i Norden och det vill jag självklart vara en del av, säger Jon Petersson.

PRODUKTNYHET: Prisvärd monitor med generöst funktionsutbud

PRODUKTNYHET: Prisvärd monitor med generöst funktionsutbud

BRANSCHNYHET: UR skapar en ny utbudsledning

BRANSCHNYHET: UR skapar en ny utbudsledning