BRANSCHNYHET: RCF Group förvärvar DPA Microphones

BRANSCHNYHET: RCF Group förvärvar DPA Microphones

– Från och med nu kan vi erbjuda utrustning från hela kedjan, täckande allt från mikrofoner till högtalare.

Som ett led i arbetet att stärka sin position på pro audio-marknaden, där man tidigare förvärvat det amerikanska högtalarföretaget EAW, har italienska RCF Group nu även förvärvat danska DPA Microphones. En affär som enligt koncernchefen Arturo Vicari gör varumärkesuppställningen inom ljudsegmentet komplett.

– Jag har alltid varit fascinerad av mikrofonvärlden. Och med DPA ombord lyfter vår portfölj ännu ett snäpp. Från och med nu kan vi erbjuda utrustning från hela kedjan, täckande allt från mikrofoner till högtalare.

– Vi ser med glädje fram emot framtiden under RCF:s ägandeskap, där man tydligt uttrycker en kompromisslös och kvalitetsbetonad approach för pro audio-branschen, kommenterar DPA-chefen Kalle Hvidt Nielsen.

BRANSCHNYHET: UR skapar en ny utbudsledning

BRANSCHNYHET: UR skapar en ny utbudsledning

INTERVJU: Anders Näsman, Akamai

INTERVJU: Anders Näsman, Akamai