PRODUKTNYHET: Matig versionsuppdatering av Capture One

PRODUKTNYHET: Matig versionsuppdatering av Capture One

Phase Ones redigeringsprogramvara Capture One är inne på version 12. Och nyheterna är många för den populära sviten.

Ett av de stora dragplåstren är att stöd för flera av de senaste kamerorna har implementerats, bland andra Nikons nya maskiner i Z-serien (Z6 och Z7), Fujis GFX50R, Canon ES M50 och Canons purfärska EOS R. Vidare stöd är för Fuji filmsimulering.

Sedan innehåller versionsuppdateringen ett nytt utseende som inkluderar nya ikoner och reglage och ett nytt menysystem för översiktens skull. Dessutom medföljer nya maskverktyg, nya verktyg för snabbkommando, plugins för tredjepart.

PRIS: 3 595 KRONOR (EN ANVÄNDARE, TRE DATORER)
TILLVERKARE: PHASE ONE,
WWW.PHASEONE.COM

INTERVJU: Anna Linder

INTERVJU: Anna Linder

PRODUKTNYHET: 4K-video i fickformat

PRODUKTNYHET: 4K-video i fickformat