BRANSCHNYHET: SF Studios förvärvar Paradox

BRANSCHNYHET: SF Studios förvärvar Paradox

Siktar på marknadsledande position.

Filmbolaget SF Studios har stora ambitioner, rapporterar Dagens Media. Nu lägger man i en högre växel för att bli marknadsledande i Norden inom produktion och distribution. Från att ha haft distributionsverksamhet och en avdelning för internationell försäljning, förvärvar man det norska produktionsbolaget Paradox.

– Jag är väldigt glad och stolt över att Paradox kommer att bli en del av SF Studios. Finn Gjerdrum, Stein B. Kvae och Erik Poppe är fantastiska kreatörer och jag ser mycket fram emot att få arbeta tillsammans med dem för att ta SF Studios till nästa nivå.

PRODUKTNYHET: Intuitivt guide/tolksystem

PRODUKTNYHET: Intuitivt guide/tolksystem

INTERVJU: Anna Linder

INTERVJU: Anna Linder