PRODUKTNYHET: Prophon lanserar PLA2611 MK2

PRODUKTNYHET: Prophon lanserar PLA2611 MK2

Följer upp det populära line-arrayet med ny, kraftfull version.

Det kompakta full range-line-arrayet PLA2611 MK2 är en uppdaterad version av PLA2611, som här kommer med nya FIR-filter, ny DSP och nytt trepunkts integrerat flygsystem med funktioner som ska underlätta vid rigging. Enligt produktbeskrivningen ska det bara vara att ställa in sprintarna i önskat läge/vinkel och lyfta arrayet, då hamnar alla line array-högtalare i önskad vinkel automatiskt.

Systemet finns som aktiv och passiv version. Specifikationer för den aktiva är två inbyggda förstärkare på 500W + 150W RMS, med FIR-DSP och åtta presets, med analog eller AES in, där AES länkas via nätverkskabeln, PowerCon true för ström in/ut. Mjukvara finns för övervakning, programmering, gruppering av upp till 255 högtalare, och justering av gain, delay och EQ för att hantera rumsakustik och system justering.

Den passiva versionen är på 8 ohm med inbyggt passivt delningsfilter, där externa 19-tums systemförstärkare med FIR, DSP, AES och en mängd färdiga presets finns att tillgå.

PLA2611 MK2 huserar två 6,5-tums neodymium-element monterade dipolt på 110 graders ljudledare, med avstämd basreflex, och en 1-tums neodymiumdriver med 1,7'-tum talspole sitter monterad på en waveguide och horn.

Spridningen är 110 grader horisontellt och 15 grader vertikalt.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: PROPHON,
WWW.PROPHON.SE

PRODUKTNYHET: Tio nya projektorer från Panasonic

PRODUKTNYHET: Tio nya projektorer från Panasonic

PRODUKTNYHET: Klassisk armatur tillbaka i bekant skrud

PRODUKTNYHET: Klassisk armatur tillbaka i bekant skrud