BRANSCHNYHET: AC-ET:s styrelse utser Chris Millard till Technical Director

BRANSCHNYHET: AC-ET:s styrelse utser Chris Millard till Technical Director

Axlar det övergripande ansvaret för bolagets Technical Service-sektions och Tourflex Cabling-avdelningens utveckling och tillväxt.

Under sin 35 år långa karriär har Millard samlat på sig erfarenhet från film-, tv- och ljusbranschen. Innan sitt intåg till sin nya roll som Technical Director på A.C. Entertainment Technologies (AC-ET) har han spenderat 22 år hos Panalux (tidigare AFM Lighting).

Som ett led i AC-ET:s pågående investeringar för att höja sin redan etablerade tekniska expertis ett snäpp ytterligare, kommer Millards huvudsakliga uppgifter vara det övergripande ansvaret för bolagets Technical Service-sektions och Tourflex Cabling-avdelningens utveckling och tillväxt.

– Med stort nöje välkomnar jag Chris till organisationens styrelse, säger AC-ET:s Managing Director, Phill Capstick. Vårt etos har alltid varit att erbjuda absolut högsta nivå av teknisk expertis och service för de lösningar vi tillhandahåller kunder världen över, och anställningen av Chris försäkrar såväl detta som AC-ET:s strävan att bibehålla sin position som ett marknadsledande företag.

BRANSCHNYHET: FC Production AB investerar i Kling & Freitag

BRANSCHNYHET: FC Production AB investerar i Kling & Freitag

SAMMANDRAG: Integrated Systems Europe 2018

SAMMANDRAG: Integrated Systems Europe 2018