BRANSCHNYHET: Ctouch och Atea exklusiva AV-leverantörer till dansk offentlig sektor

BRANSCHNYHET: Ctouch och Atea exklusiva AV-leverantörer till dansk offentlig sektor

Avtal värderat till 600 miljoner danska kronor. 

Ctouch Europé och Atea är de två bolag som de närmsta fyra åren kommer vara exklusiva leverantörer av AV-teknik till dansk offentlig sektor. Ett beslut som klubbats av Statens och Kommunernas Inköpsservice i Danmark (SKI), värderat till 600 miljoner danska kronor. Mer specifikt kommer Ctouch vara den huvudsakliga leverantören av AV-produkter, medan Ctouch blir den exklusiva leverantören av interaktiva storformatsskärmar med touchfunktion.

– Vår strategi har varit att vi skulle vinna med de bästa produkterna, lösningarna och priserna från ledande leverantörer från marknaden, säger Ateas Solutions Sales Executive Morten Bjørklund och lyfter fram Ctouch som det naturliga valet för interaktiva touchskärmar.

– Vi är mycket nöjda över att bygga en stark marknads i Danmark tillsammans med vår partner, Atea, säger Ctouch CEO Remmelt van der Woude. Detta initiativ är nyckeln till vårt mål att addera värde till såväl utbildningssektorn som företagsmarknader genom kontinuerlig innovation och smart teknologi, samtliga med syftet att möjliggöra effektiv kollaboration i klassrummen och mötesrummen.

BRANSCHNYHET: Point Source Audio utser Avon Sound Installation för distribution i Norge

BRANSCHNYHET: Point Source Audio utser Avon Sound Installation för distribution i Norge

BRANSCHNYHET: Atlona anställer ny Regional Sales Manager

BRANSCHNYHET: Atlona anställer ny Regional Sales Manager