BRANSCHNYHET: SGM inleder exklusivt samarbete med ULA Group

BRANSCHNYHET: SGM inleder exklusivt samarbete med ULA Group

För distribution till Australien och Nya Zeeland.

ULA Group arbetar på ett globalt plan och tillhandahåller belysningsteknologi till ett vitt branschspektrum. Man har även stor erfarenhet inom professionell belysning, LED-skärmar, arkitektonisk belysning och området Visual Media. Nu inleder SGM ett exklusivt samarbete med ULA för distribution till Australien och Nya Zeeland.

– Vi är extremt stolta över vårt samarbete med SGM, säger ULA:s Managing Director Cuono Biviano. SGM:s produkter är av superb kvalitet med banbrytande teknologi som gör dem unika och perfekta för såväl underhållningsdelen och den arkitektoniska sektorn av ljusmarknaden.

– Jag har känt Cuono Biviano sedan början av 90-talet, och jag har letat efter rätt partner som kan representera SGM, med tekniska färdigheter och kvalifikationer för att marknadsföra ett högteknologiskt varumärke, berättar SGM:s CEO Peter Johansen. Jag är glad över att återupprätta dessa gamla band och jag förutser att ULA Groups och SGM:s kombinerade styrkor definitivt kommer att ge stort värde för Australiens och Nya Zeelands marknad, vilket leder oss till att återkräva tillväxtpotentialen i regionen.

BRANSCHNYHET: Nordens första PoE-anslutna belysningssystem upprättat

BRANSCHNYHET: Nordens första PoE-anslutna belysningssystem upprättat

BRANSCHNYHET: Point Source Audio utser Avon Sound Installation för distribution i Norge

BRANSCHNYHET: Point Source Audio utser Avon Sound Installation för distribution i Norge