BRANSCHNYHET: Electro Waves Sverigefilial inleder distribution av Lightware Visual Engineering

BRANSCHNYHET: Electro Waves Sverigefilial inleder distribution av Lightware Visual Engineering

Sluter avtal med ungerska tillverkaren av matrisswitchar med tilläggsutrustning.

Lightware Visual Engineering.jpg

Det finländska företaget Electro Waves Oy inledde sin verksamhet i Sverige i januari 2018. Företaget har nu slutit ett distributörsavtal med det ungerska företaget Lightware, med hela Sverige som distributionsområde.

Lightware Visual Engineering är en global tillverkare av matrisswitchar med tilläggsutrustning. Lightwares målsättning är att känna igen och reagera på AV-marknadens konstant förändrade behov samt att utveckla högklassiga och effektiva produkter åt de professionella inom området.

– Jag är tacksam för det förtroende vi fått av företaget Lightware. Jag är på samma gång inspirerad över de möjligheter vi nu fått att representera dem på ett nytt marknadsområde, kommenterar Electro Waves vd, Miko Nurkki.

BRANSCHNYHET: NBC Olympics valde Lawos VSM till OS i Pyeongchang

BRANSCHNYHET: NBC Olympics valde Lawos VSM till OS i Pyeongchang

BRANSCHNYHET: Nordens första PoE-anslutna belysningssystem upprättat

BRANSCHNYHET: Nordens första PoE-anslutna belysningssystem upprättat