BRANSCHNYHET: NBC Olympics valde Lawos VSM till OS i Pyeongchang

BRANSCHNYHET: NBC Olympics valde Lawos VSM till OS i Pyeongchang

Inkluderar även produkterna LCU, V__Pro8 och V_remote4. 

Virtual Studio Manager, som akronymen VSM står för, tillsammans med tillverkarens kommentarsystem är beståndsdelarna som NBC Olympics valde till sin produktion av de 23:e olympiska spelen i sydkoreanska Pyeongchang. VSM-systemet, som är Lawos kontrollsystem, installerades och användes vid mediegigantens facilitet i Sydkoreas internationella broadcast-center.

NBC Olympics.png

Detta ackompanjerat av det AoIP-baserade kommentarsystemet LCU, videoprocessorn V__pro8 för bevakningen hemifrån Stamford i Connecticut, samt allt-i-ett-lösningen V__remote4 för transport och behandling av ljud- och videosignaler över IP.

– Lawo har befunnit sig i ett nära samarbete med NBC Olympics för att berika systemet funktionsmässigt och göra det mer flexibelt, berättar NBC Sports Groups Vice President of Engineering, Timothy Canary. Den sömlösa integreringen av Lawos hårdvara för ljud och bild integrerades enkelt i vårt existerande system och gav oss en helhetslösning.

BRANSCHNYHET: TeleComputing tecknar partneravtal med Visual Art

BRANSCHNYHET: TeleComputing tecknar partneravtal med Visual Art

BRANSCHNYHET: Electro Waves Sverigefilial inleder distribution av Lightware Visual Engineering

BRANSCHNYHET: Electro Waves Sverigefilial inleder distribution av Lightware Visual Engineering