BRANSCHNYHET: TeleComputing tecknar partneravtal med Visual Art

BRANSCHNYHET: TeleComputing tecknar partneravtal med Visual Art

– Digital signage är ett område som exploderar just nu, så vi vill göra våra produkter och tjänster än mer tillgängliga för marknaden och möta efterfrågan.

Avtalet med digital signage-företaget Visual Art innebär att TeleComputing utökar sitt digitala tjänsteutbud och säljer Visual Arts produkter och tjänster under namnet TeleComputing Digital Signage.

Visual Art är en internationell, digital helhetsleverantör av produkter och tjänster inom framför allt digital signage och DOOH. Företaget har över 140 medarbetare och kontor i både Stockholm, Malmö och Göteborg samt Tyskland, USA, Finland, Danmark och Norge.

– Digital signage är ett område som exploderar just nu, så vi vill göra våra produkter och tjänster än mer tillgängliga för marknaden och möta efterfrågan. TeleComputing är en kvalitetsmedveten helhetsleverantör som jag har en mycket god erfarenhet av sedan tidigare och våra digitala produkter och tjänster kompletterar TeleComputings erbjudande till sina kunder, säger Peter Karlsson, vice vd och medgrundare på Visual Art. 

– Vi är inne i en omfattande tjänsteutvecklingsfas, där vi har identifierat ett antal områden som kan effektivisera och digitalisera våra kunders verksamheter och där vi kan integrera det med vår ordinarie tjänsteleverans. Visual Art är ledande inom digital signage och vi är väldigt stolta för att de valt TeleComputing som partner, säger Ulf Eliasson, affärsutvecklingschef på TeleComputing.

 

REPORTAGE: Nytt ljud på Kungliga musikhögskolan

REPORTAGE: Nytt ljud på Kungliga musikhögskolan

BRANSCHNYHET: NBC Olympics valde Lawos VSM till OS i Pyeongchang

BRANSCHNYHET: NBC Olympics valde Lawos VSM till OS i Pyeongchang