BRANSCHNYHET: Qvest Media utser ny Sales Director

BRANSCHNYHET: Qvest Media utser ny Sales Director

Förstärker den europeiska försäljningsdivisionen med Françoise Semin.

Med tidigare ledande positioner på företag som exempelvis Avid, Autodesk, Grass Valley och OBS, för Françoise Semin med sig mångårig erfarenhet till sin nya arbetsgivare, systemarkitekten och ICT-integratören Qvest Media, där hon kommer dels kommer ansvara för att stärka aktörens närvaro såväl i Europa som internationellt. 

– Mitt mål är att utveckla Qvest Medias marknadsposition internationellt och att expandera kärnverksamheten, systemintegrering, till att att inkludera strategiska områden såsom konsultering och att erbjuda marknadsledande expertis inom digitala lösningar, AI-lösningar och molnlösningar, säger Semin. 

– Vi är mycket glada över att välkomna Françoise Semin till vårt team, då hennes erfarenhet är av stor betydelse för oss att kunna nå våra mål och att bemöta utmaningarna på vägen, säger Daniel Url, Managing Director på Qvest Media Europe.

PRODUKTNYHET: AJA Video Systems introducerar inspelningsdisk för Ki Pro Ultra/Plus

PRODUKTNYHET: AJA Video Systems introducerar inspelningsdisk för Ki Pro Ultra/Plus

INTERVJU: Jeremie Lecaudey, On Board Reporter

INTERVJU: Jeremie Lecaudey, On Board Reporter