PRODUKTNYHET: Pixilab presenterar mjukvaran Blocks

PRODUKTNYHET: Pixilab presenterar mjukvaran Blocks

Konfigurera och hantera ett obegränsat antal olika typer av displayer, mediaspelare, datorer och multidisplay-system såsom Datatons Watchout. 

Framtaget för bland annat mässor och museum, agerar Pixilabs mjukvarubaserade displaysystem Blocks som ett infrastrukturellt nätverksnav som tillåter administrering av displayer, innehållshantering, systemstyrning, och innehåller även presentationsverktyg, med mera. Kort och gott: Blocks hanterar både innehåll och hur det presenteras.

Namnet är baserat på mjukvarugränssnittets utförande, som består av ett mosaikbräde block, där innehåll placeras ut, både stillbild och video, och kan spelas upp synkroniserat över ett obegränsat antal displayer (mobiltelefoner, surfplattor, signage-skärmar, med flera). Innehållet kan skräddarsys utefter besökares preferenser och schemaläggas. Maskineriet för uppspelning kan utgöras av mediaspelare från BrightSign, Chromebox, vanliga datorer eller Datatons Watchout. 

Vill man kombinera med sensorer, relayer, ljus, eller annat som kan styras över LAN, är det möjligt via ett inkluderat tillika konfigurerbart styrsystem.

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: PIXILAB, WWW.PIXILAB.SE
 

INTERVJU: Jeremie Lecaudey, On Board Reporter

INTERVJU: Jeremie Lecaudey, On Board Reporter

PRODUKTNYHET: Ecler debuterar kompakta förstärkare

PRODUKTNYHET: Ecler debuterar kompakta förstärkare