PRODUKTNYHET: Ecler debuterar kompakta förstärkare

PRODUKTNYHET: Ecler debuterar kompakta förstärkare

Både eCA120DN och eCA120HZDN är försedda med Dante-interface.

Maskinerna är framtagna för applikationer på bland annat skolor, inom detaljhandeln och på museum. Inledningsvis har vi eCA120DN, en fläktlös klass D-stereoförstärkare som levererar 2 x 60 WRMS vid fyra ohm. På baksidan ryms exempelvis två analoga ljudingångar och två Dante-motsvarigheter, bägge försedda med ställbar priority-funktion, samt en AUX-utgång. Automatisk standby finns på plats och är ställbar. Vill man kontrollera volymen trådlöst finns en port tillgänglig för detta, som även är kompatibel med tillverkarens väggpaneler

Vill man ta sig ett snäpp uppåt släpper man även ECA120HZDN, som är en klass D-förstärkt monomaskin kapabel till 120 WRMS över 70/100 volt, och är lämplig vid hög impedans. Övriga egenskaper är identiska med syskonmodellen. 

PRIS: ECA120DN: 698 EURO, ECA120HZDN: 783 EURO
TILLVERKARE: ECLER, WWW.ECLER.COM

PRODUKTNYHET: Pixilab presenterar mjukvaran Blocks

PRODUKTNYHET: Pixilab presenterar mjukvaran Blocks

PRODUKTNYHET: Realfiction lanserar världens största Mixed Reality-display

PRODUKTNYHET: Realfiction lanserar världens största Mixed Reality-display