BRANSCHNYHET: Bellalite välkomnar Nordtronic

BRANSCHNYHET: Bellalite välkomnar Nordtronic

Övertar försäljning och distribution av Nordtronics produkter i Sverige.

PRESSMEDDELANDE: Bellalite har utökat den säljande personalstyrkan i Sverige från en till tre personer. Denna förstärkning av säljorganisationen innebär att svenska elgrossister, butiker med personal lättare kommer att kunna komma i kontakt med resande säljare och även uppleva ett mer aktivt stöd än tidigare.

Denna förändring är ett resultat av att Nordtronic, sedan Juni 2017, är en del av SLV. Bellalite AB har sedan många år innehaft agenturen för SLV i Sverige och som en naturlig effekt av detta har man nu även övertagit ansvaret för Nordtronics försäljning och distribution.

Läs mer om detta på Bellalites hemsida.

PRODUKTNYHET: Lowepro släpper kameraväskor för den på språng

PRODUKTNYHET: Lowepro släpper kameraväskor för den på språng

PRODUKTNYHET: AJA Video Systems introducerar inspelningsdisk för Ki Pro Ultra/Plus

PRODUKTNYHET: AJA Video Systems introducerar inspelningsdisk för Ki Pro Ultra/Plus