PRODUKTNYHET: Kontrollpanel med inbyggd processor från Crestron

PRODUKTNYHET: Kontrollpanel med inbyggd processor från Crestron

MPC3-201 – knapp och styrsystem i ett. 

Med sin nya väggmonterade kontrollpanel MPC3-201 riktar sig Crestron mot de mindre applikationerna, exempelvis det mindre mötesrummet eller lektionssalen. 

Panelen är försedd med tio bakgrundsbelysta kapacitiva knappar, där sex stycken är programmerbara och fyra är statiska (on/off, mute och volym +/-). För att signalera om de är aktiva, lyser de blått. Den har dessutom en inbyggd rörelsesensor som automatiskt tänder belysningen på knapparna vid rörelse. Och vill man byta ut märkningen på de konfigurerbara, är det möjligt med hjälp av de medföljande ikonbrickorna. 

Därtill specificeras PoE för strömmatning, kommunikation och passform för väggdosa. Den kan integreras mot Crestron Fusion och stöder standardprotokoll för nätverkssäkerhet så som 802.1x autensering, SSH, TLS och HTTPS. LAN-porten kan nyttjas för att styra din teknik och kan byggas ut med befintliga tillbehör för RS232, IR och Cresnet.

Om man föredrar riktiga knappar och volymratt, berättar man att MP3C-serien senare i vår får sällskap av MPC3-301 och 302. 

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: CRESTRON, WWW.CRESTRON.SE

BRANSCHNYHET: Adapt presenterar två nya medarbetare

BRANSCHNYHET: Adapt presenterar två nya medarbetare

REPORTAGE: Vizrt

REPORTAGE: Vizrt