BRANSCHNYHET: Michael Bohlin ansluter till Genelec

BRANSCHNYHET: Michael Bohlin ansluter till Genelec

Axlar nu rollen som företagets International Sales Manager. 

1994 inledde Michael Bohlin sin karriärbana inom professionellt ljud, då hos den svenska Genelec-distributören Studioteknik. Nu, 24 år senare, sluts cirkeln enligt Bohlin då han ansluter till det i år 40-årsfirande företaget vars produkter han en gång representerade. I rollen som International Sales Manager kommer Bohlin att ansvara för områdena utveckling och support, med fokus på ljudgigantens nätverk distributörer, återförsäljare och slutanvändare inom Europa. 

– Företaget har mycket specifika värderingar som jag inte sett ofta i min karriär, men som jag uppskattar mycket – särskilt engagemanget för hållbarhet, säger Bohlin. Det känns som att alla i företaget känner på samma sätt, med samma prioriteringar och samma gemensamma värderingar. Jag tycker att det är fantastiskt, jag har inte sett det förut.

– Michael är ett utmärkt tillskott till vårt internationella marknadsförings- och säljteam, och det är ett genuint nöje att välkomna tillbaka en medlem av vår utvidgade Genelec-familj, säger Genelecs Managing Director, Siamäk Naghian.

PRODUKTNYHET: Blue Microphones lanserar mikrofonbomen Compass

PRODUKTNYHET: Blue Microphones lanserar mikrofonbomen Compass

PRODUKTNYHET: Cameo Lights Zenit W600 nu tillgänglig

PRODUKTNYHET: Cameo Lights Zenit W600 nu tillgänglig