BRANSCHNYHET: Woodlite vann Step Up Award

BRANSCHNYHET: Woodlite vann Step Up Award

Mottog priset som tilldelas "företag som utvecklas systematiskt och framgångsrikt för att möta framtida utmaningar och möjligheter, samt direkt eller indirekt bidrar till att stärka Värmland som affärsregion."
– Priset är ett erkännande av vad vi har åstadkommit tillsammans inom företaget, säger Woodlites vd Magnus Jansson.

Step Up Award delas ut av Effect Management. Priset tar hänsyn till tillväxt och resultat, men fokuserar lika mycket på en framgångsrik företagsutveckling i kombination med att göra gott – både i det lilla och i det stora.

Magnus menar att det är betydelsefullt att se alla medarbetare glada och stolta över priset:

– Step Up Award ger oss en skjuts inför framtiden. Det är en utökad möjlighet att fortsätta satsa på utveckling av duglighet och skicklighet inom företaget!

Motiveringen till Woodlites vinst lyder:

“Att utveckla en varm stark företagskultur, en briljans i kundgränssnittet, tillväxt och lönsamhet kräver hjärta och hjärna. Företaget har gått från att vara en lokal aktör till att bli en premiumspelare på den internationella marknaden. Företaget där viljan att göra gott, personlig ödmjukhet och professionell vilja kombineras förtjänar verkligen allt strålkastarljus på sig!”

Det vinnande företaget av Step Up Award får en ledarutveckling värd 50 000 kronor. Priset delades ut på näringslivsevenemanget 1000 Karlstad den 16 mars. Woodlite var nominerade tillsammans med Askås och Alfa Neon.

Källa: https://www.woodlite.se/woodlite-vann-step-award/

PRODUKTNYHET: NiSi Prosories introducerar professionellt filterkit för telefonen

PRODUKTNYHET: NiSi Prosories introducerar professionellt filterkit för telefonen

PRODUKTNYHET: Blue Microphones lanserar mikrofonbomen Compass

PRODUKTNYHET: Blue Microphones lanserar mikrofonbomen Compass