PRODUKTNYHET: NiSi Prosories introducerar professionellt filterkit för telefonen

PRODUKTNYHET: NiSi Prosories introducerar professionellt filterkit för telefonen

P1 Kit inkluderar hållare med klämma, polariseringsfilter och GND-filter.

NiSi tillhandahåller, som vi är vana vid, en rad olika filter för såväl rörlig som stillbild. Senast vi rapporterade om tillverkaren släppte man ND-filtret Pro Nano 1.5–5 Stop Enhance ND-Vario. Nu introducerar man sin filterteknologi för telefonvärlden, och då genom kitet P1 Kit. 

Sitter man på någon av de senaste telefonerna, med en riktigt skarp lins, kan nog detta paket vara riktigt trevligt att experimentera med. Användandet verkar till synes gå som en dans: hållaren fästs med hjälp av klämman framför telefonens kameralins, och därefter är det bara att skjuta in polariseringsfiltret eller GND-filtret (0.9, 3 stop) och fota loss. Filtren kan sedan även roteras i 360 grader efter smak. 

PRIS: 55 DOLLAR
TILLVERKARE: NISI FILTERS, WWW.NISIFILTERS.COM

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik satsar på digital signage och tillsätter ny tjänst

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik satsar på digital signage och tillsätter ny tjänst

BRANSCHNYHET: Woodlite vann Step Up Award

BRANSCHNYHET: Woodlite vann Step Up Award