BRANSCHNYHET: Broadcast Solutions Finland expanderar distribution av Phabrix till Sverige

BRANSCHNYHET: Broadcast Solutions Finland expanderar distribution av Phabrix till Sverige

Den brittiska tillverkarens test- och mätinstrument tar sig över Östersjön. 

Det finska dotterbolaget till tyska systemintegratören Broadcast Solutions GmbH meddelar att Phabrix nu även kommer att distribueras på den svenska marknaden. Deras test- och mätinstrument för broadcast-bruk används i stor utsträckning, bland annat på den finska marknaden. Nu vill man utnyttja dragkraften och etablera sig innanför Sveriges gränser. 

– Vi är mycket glada över att Broadcast Solutions distributionsnätverk av våra produkter nu även inkluderar Sverige, kommenterar Phabrix Sales and Operations Director Martin Mulligan. Vi har under hela vårt samarbete varit imponerade av deras branschkunskap och framgångsrika kundrelationer i Finland, vilket gör att vi ser fram emot att utnyttja detta momentum för att stärka vår närvaro på den svenska marknaden.

REPORTAGE: Visfestivalen i Västervik

REPORTAGE: Visfestivalen i Västervik

BRANSCHNYHET: DPA Microphones satsar hårt på den tyska marknaden

BRANSCHNYHET: DPA Microphones satsar hårt på den tyska marknaden