BRANSCHNYHET: DPA Microphones satsar hårt på den tyska marknaden

BRANSCHNYHET: DPA Microphones satsar hårt på den tyska marknaden

Fyra branschveteraner formar nytt team för att bearbeta marknaden nere på kontinenten. 

Danska DPA Microphones ser den tyska marknaden som en av sina viktigaste. För att stärka sin närvaro på den europeiska kontinenten anställer man nu fyra branschveteraner, med inriktning på försäljning. 

Teamet som representerar mikrofontillverkaren i Tyskland leds av Martin Kaaber, VP of Sales, som även ansvarar för Österrike, Schweiz, Belgien, Nederländerna och Luxemburg. Med sig har han Florian Kresse, Business Development Manager, samt Reinhard Stelter och Mike Brühl som Account Managers.

– Med ett starkt team som detta kan vi utnyttja den stora potential vi ser på denna viktiga marknad och utveckla ännu närmare förbindelser med vårt återförsäljarnätverk och våra kunder, säger DPA:s CEO Kalle Hvidt Nielsen. 

BRANSCHNYHET: Broadcast Solutions Finland expanderar distribution av Phabrix till Sverige

BRANSCHNYHET: Broadcast Solutions Finland expanderar distribution av Phabrix till Sverige

BRANSCHNYHET: Teresa Alldén går till Filmlance International

BRANSCHNYHET: Teresa Alldén går till Filmlance International