NAB 2018: ARRI lanserar cforce mini RF

NAB 2018: ARRI lanserar cforce mini RF

Världsdebut för linsmotor med integrerad radiomodul. 

I stället för att köpa en separat fästbar mottagare kan man enligt tillverkaren i stället slå två flugor i en smäll genom att inhandla en cforce mini RF – enheten kombinerar nämligen linsmotor och mottagare i samma förpackning. 

Allt är baserat på den redan tillgängliga cforce mini motor, men har bestyckats med en vassare radiomodul som står emot störningar bättre än förut. Förutom att den kan kedjekopplas med ytterligare tre motorer av samma sort, kan den paras ihop med upp till tre externa enheter av typ WCU-4 för att manövrera fokus, iris och zoom. Den levererar även överskådlig data till den ovan nämnda skärmförsedda handdosan. 

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: ARRI, WWW.ARRI.COM

NAB 2018: Atomos rullar ut mattan för Ninja 5

NAB 2018: Atomos rullar ut mattan för Ninja 5

NAB 2018: Flera tillbehör från Aputure

NAB 2018: Flera tillbehör från Aputure