NAB 2018: Blackmagic Designs Pocket Cinema Camera – nu med 4K60p

NAB 2018: Blackmagic Designs Pocket Cinema Camera – nu med 4K60p

Kompakt 4K-kamera samlar egenskaper från avancerade maskiner i sortimentet. 

Blackmagic Design skapade ett surr på mässan när nyheten om en Pocket Cinema Camera med stöd för 4K60p slog ner. Och har man redan hunnit bekantat sig med Ursa Mini och Ursa Mini Pro ska denna maskin gå som en dans, hävdar tillverkaren. 

Kamerans kolfiber- och polykarbonatschassi inkapslar en HDR-stödd 4/3-sensor med full utläsning, Dual Native ISO (max 25 600) och ett 13-stegs dynamiskt omfång. Den klarar av att spela in i 10-bits ProRes och 12-bits RAW, som bevittnas på den fem tum stora touchskärmen. 

Pocket Cinema Camera

Pocket Cinema Camera 4K

Dubbla kortplatser i form av UHS-II och CFast 2.0 finns på plats, ackompanjerat av USB-C-port, fyra inbyggda mickar, fantommatad Mini XLR, trådlös kamerakontroll över Bluetooth och stöd för Micro 4/3-objektiv. 

Ett köp inkluderar även DaVinci Resolve Studio. 

PRIS: 1 295 DOLLAR
TILLVERKARE: BLACKMAGIC DESIGN, WWW.BLACKMAGICDESIGN.COM

NAB 2018: Spana in de senaste ljussläppen från BB&S

NAB 2018: Spana in de senaste ljussläppen från BB&S

NAB 2018: BirdDog presenterar BirdDog Studio NDI och BirdDog Mini

NAB 2018: BirdDog presenterar BirdDog Studio NDI och BirdDog Mini