NAB 2018: Clear-Coms app Agent-IC inne på version 2.2

NAB 2018: Clear-Coms app Agent-IC inne på version 2.2

Stöder nu samtliga tre versioner av Apple Watch. 

Appen Agent-IC fungerar som Clear-Com-användarens verktyg för att undvika att missa ett intercom-samtal på språng. Om ett samtal kommer in, skickas en visuell notis och vibration, som sedan kan tas med headset. Allt förutsatt att man är ansluten till produkterna i Eclipse HX- eller LQ-serien.

Från att tidigare "enbart" ha stött Android- eller iOS-baserade telefoner och surfplattor, tar företaget nu nästa steg och tillfredsställer alla bärande Apples klocka Apple Watch genom att inkludera samtliga tre versioner av armbandsuret. Samtalet notifieras då på klockan, och plockas upp via Bluetooth-headset. 

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: CLEAR-COM, WWW.CLEARCOM.COM

NAB 2018: Cooke Optics utökar kollektionerna Panchro/i Classic och S7/i

NAB 2018: Cooke Optics utökar kollektionerna Panchro/i Classic och S7/i

NAB 2018: Även Bright Tangerine släpper en drös tillbehör

NAB 2018: Även Bright Tangerine släpper en drös tillbehör