NAB 2018: Edelkrone introducerar prisvinnande Motion Kit

NAB 2018: Edelkrone introducerar prisvinnande Motion Kit

Modulärt kamerasystem – når sin fulla potential med SliderPlus och tillhörande app. 

Om man främst använder DSLR-kameror, som händelsevis inte är kittade så att maxvikten överstiger sju kilogram, och inte vill släpa med sig så vansinnigt mycket packning för panorering, tilt, med mera, har Edelkrone tagit fram ett riktigt intressant paket i form av Motion Kit. 

Systemet är modulärt och består huvudkomponenten Motion Box, en kompakt kvadratisk platta som för själv erbjuder väldigt lättskött och mjuk panorering. När man väl bygger vidare med en till Motion Box, kan man snabbt kombinera panorering och tilt. Även en separat dolly finns tillgänglig. 

Men den stora finessen med Motion Kit är dess tajta samspel med appen, med vilken det är möjligt att styra fokus och låsa på ett eller flera objekt, och som verkligen sticker ut när man bakar ihop systemet med Edelkrones glidskenor i Slider-serien. 

Passa på att kolla in videomaterialet här nedanför – det är värt din tid. 

PRIS: MOTION BOX: CIRKA 300 DOLLAR, MOTION KIT: 2 799,99 DOLLAR, SLIDERPLUS X: 999,99 DOLLAR
TILLVERKARE: EDELKRONE, WWW.EDELKRONE.COM

NAB 2018: Ett, två, tre och fyra släpp från Easyrig

NAB 2018: Ett, två, tre och fyra släpp från Easyrig

NAB 2018: DJI presenterar ny manövreringsutrustning

NAB 2018: DJI presenterar ny manövreringsutrustning